Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Gości stworzyliśmy wyjątkową ofertę menu grupowych na okazje biznesowe i specjalne.Wybierając nas masz pewność, że każdy szczegół będzie dopracowany do perfekcji, gdyż na pierwszym miejscu stawiamy jakość i zadowolenie naszych gości.
Budynek, w którym mieści się nasza restauracja, jest dwupoziomowy, a jego łączna powierzchnia wynosi ponad 350 m2.Dysponujemy kilkoma różnymi salami, w tym czterema salami bankietowymi, oranżerią, piwnicą z winami, palarnią oraz salą VIP, wszystkie charakteryzujące się oryginalnym wystrojem.Sale oddzielone są przesuwanymi ścianami, co pozwala na dowolną ich aranżację w zależności od potrzeb i ilości uczestników.
Piękne, bajkowe wnętrza, wyśmienite dania i obsługa na najwyższym poziomie tworzą niepowtarzalną atmosferę i miejsce, którego nigdy nie zapomnisz!
Usługi świadczone w restauracji L'Entre Villes są na najwyższym poziomie. Nasz zespół tworzą ludzie z pasją, a w kuchni pod okiem doświadczonego szefa kuchni Sławomira Hahna powstają prawdziwe kulinarne arcydzieła, które swoim smakiem oczarowały podniebienia wielu Gości.Wykwalifikowana kadra dba o niepowtarzalną atmosferę wyjątkowych wydarzeń.W trosce o reputację restauracji starannie dobieramy obsługę kelnerską, wiedząc, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie.
Oferujemy Państwu szeroką gamę wykwintnych dań przygotowanych przez samego szefa kuchni Sławomira Hahna. W naszej ofercie znajdują się gotowe zestawy menu, w skład których wchodzą: przystawka, zupa, danie główne, deser oraz bufet. Możesz także skomponować własne menu. Każde danie to mistrzowska wirtuozja smaku, artystycznie podana na oryginalnym i wyrafinowanym talerzu.
– PLN 119 –
pieczone słodkie ziemniaki z ziołami | konfitowana szalotka dzikie brokuły | Borowik stepowy | sos pieprzowy
– PLN 89 –
puree musztardowo-ziemniaczane | żel figowy i jalapeno | mała marchewka | chipsy marchewkowe | sos lawendowy
– PLN 68 –
puree ziemniaczano-szczypiorkowe | pieczony burak | ogórek kiszony | chips ziemniaczany | własny sos
– PLN 64 –
dzikie brokuły | puree z marchwi | smardze nadziewane | mascarpone | sos maślany
– PLN 68 –
knedle | puree marchewkowo-pomarańczowe, kompres jabłkowy w winie i wanilii | ostry pasternak | demi glace z lawendą
– PLN 62 –
ziemniaki – słodkie ziemniaki | kapusta zasmażana z boczkiem | jajko sadzone | marynowana rzodkiewka
– PLN 68 –
risotto z zielonym groszkiem | marynowana czerwona cebula | oliwa porowa
– PLN 64 –
pieczony kalafior | puree z ziemniaków i kaparów kremowy szpinak | chips krewetkowy | emulsja maślana z cytryną
– PLN 58 –
gnocchi ze słodkich ziemniaków | julienne warzywna | emulsja cytrusowo-chili
– PLN 72 –
zapiekane ziemniaki z selerem | seler marynowany | mała marchewka | sos holenderski z szafranem
– PLN 64 –
proszek grzybowy | marynowane shimeji | oliwa z pietruszki
– PLN 62 –
Emulsja maślana z nutą chili i czosnku | chrupiące pieczywo z dzikim czosnkiem
– PLN 36 –
mus śmietanowo-cebulowo-jabłkowy | chips ziemniaczany | oliwa porowa
– PLN 68 –
Terrina foie gras aromatyzowana calvadosem| brioszka | buraki glazurowane w kolorze czarnego bzu | żel mirabelkowy | pistacja
– PLN 38 –
brioszka | żel mirabelkowy | marynowana dynia
– PLN 45 –
jajko sadzone | sos holenderski | dojrzewająca szynka
– PLN 45 –
żel żółtkowy | szalotka | kawior z ogórka kiszonego | marynowane shimeji | chipsy gryczane
– PLN 35 –
chutney figowy i szary | malina | filety pomarańczowe | nerkowce | friss | krem balsamiczny
– PLN 48 –
salsa z oliwek calamata | cebula w balsamico i morelach, rukola | olejek cytrynowy
– PLN 39 –
wędzony pomidor | kawior balsamiczny | koper | pesto z bazylii
– PLN 33 –
seler pieczony w soli | WEGANSeler pieczony w soli | WEGAŃSKIE
– PLN 46 – 3 pcs.
kaczka | Rosyjski | łosoś
– PLN 38 –
seler marynowany | smażone kalmary | olej pietruszkowy
– PLN 34 –
gruszka marynowana w koprze włoskim | pieczona cebula | oliwa porowa
– PLN 28 –
ravioli z foie gras | warzywa korzeniowe | lubczykowa oliwa z oliwek
– PLN 32 –
jajko | biała kiełbasa | ziemniaki z ogniska | lubczykowa oliwa z oliwek
– PLN 32 –
marynowany kalafior | słone migdały | olej pietruszkowy
– PLN 26 –
orzechy nerkowca | oliwa z oliwek mięta | filet pomarańczowy
– PLN 34 –
spicy cherries | rum ice cream
– PLN 32 –
salted caramel sauce | caramelized sunflower seeds
– PLN 28 –
raspberry gel | Meringue
– PLN 26 –
fresh fig
– PLN 26 –
fresh strawberries
– PLN 32 –
vanilla sauce | cherry
– PLN 32 –
hazelnut cream | delicacies | orange gel
– PLN 32 –
© 2024 Entreville. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Liczbą osób